Από τα εννέα ματς της αγωνιστικής, είναι ζήτημα αν υπάρχει ένα αδιάφορο. Για να μην πούμε ότι μια αναμέτρηση στις… τρεις αγωνιστικές μέρες δεν θα γυρίσουμε να την κοιτάξουμε.

Αν υπάρχει, όμως, ένα ματς δίχως νόημα (για όλους τους άλλους πλην των συμμετεχόντων) είναι αυτό που έγινε στο Μόναχο, ανάμεσα στην Μπάγερν και την Μπασκόνια.

Οι Βάσκοι επικράτησαν με 80-71 και διατηρούν τις ελάχιστες (μόνο μαθηματικές) ελπίδες να μπουν στην 8άδα, κάτι που όμως στην πράξη μοιάζει να είναι αδύνατο να συμβεί.

Όπως και να ‘χει, με τον Έρικ να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του, τον Σενγκέλια και τον Ντράγκιτς να δίνουν λύσεις στην επίθεση, αλλά κυρίως με πολυφωνία στην επίθεση, καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν συμμετοχή στο σκοράρισμα, η Μπασκόνια έφυγε από τη Γερμανία με τις αποσκευές… γεμάτες.

Στην αντίπερα όχθη ο Μονρό με τον Λο έκαναν τα δικά τους, Ζίπσερ, Μπρέι και Μπαρτέλ βοήθησαν, αλλά η Μπάγερν δεν έχει στόχους στη φετινή Ευρωλίγκα, δείχνει ότι το υλικό δεν είναι αρκετό για να την οδηγήσει κάπου, γι’ αυτό και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 41-44, 54-60, 71-80.