Νωρίς το πρωί στο ανατολικό αιγαίο και στα Δωδεκάνησα θα έχουμε κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές, με αποτέλεσμα τα φαινόμενα να εξασθενήσουν σύντομα και ο καιρός να βελτιωθεί.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγου του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο στη βορειοδυτική ηπειρωτική χωρά και στο βόρειο Ιώνιο ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα.
Στα υπόλοιπα τμήματα θα έχουμε λίγες παροδικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια.
Η θερμοκρασία στη δυτική Ελλάδα θα κυμανθεί από τους 14 έως τους 16 βαθμούς Κελσίου, στους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά τμήματα, έως τους 15 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια ηπειρωτικά και στους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.
Για την περιοχή της Αττικής αναμένονται κάποιες παροδικές νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Βροχερός και με τοπικές καταιγίδες θα είναι ο καιρός το Σάββατο και σε πολλές περιοχές την Κυριακή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.