Κυριακή 21 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Στεναχώρησε» τον Ρούνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Προκρίθηκε άνετα στους «8»

«Στεναχώρησε» τον Ρούνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Προκρίθηκε άνετα στους «8»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που συμπληρώνει το «παζλ» των προημιτελικών του FA Cup Αγγλίας, μετά την επικράτηση με 3-0 επί της Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ με 3-0 στο «Πράιντ Παρκ». Επόμενος αντίπαλος για τους «Κόκκινους Διάβολους» η Νόριτς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η ομάδα που συμπληρώνει το «παζλ» των προημιτελικών του FA Cup Αγγλίας, μετά την επικράτηση με 3-0 επί της Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ με 3-0 στο «Πράιντ Παρκ». Επόμενος αντίπαλος για τους «Κόκκινους Διάβολους» η Νόριτς.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ιγκάλο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας δυο γκολ, ενώ το τρίτο τέρμα το σημείωσε ο Σο.

Τα «κριάρια» προσπάθησαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να φανούν απειλητικά και λίγο έλειψε να το πετύχουν στο 18, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρούνεϊ να τη σταματάει με εκπληκτική επέμβαση ο Ρομέρο.

Λίγο αργότερα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Σο (33?) με ωραίο σκαστό σουτ μέσα από την περιοχή. Τη σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε στη συνέχεια ο Οντιόν Ιγκάλο, ο οποίος πανηγύρισε  για πρώτη φορά στο 41ο λεπτό, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Νιγηριανός επιθετικός της Γιουνάιτεντ πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα (70?), με τους Κόκκινους Διαβόλους να μην δυσκολεύονται να πάρουν την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Sports in

Οι πανηγυρισμοί των διεθνών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου (vids, pics)

Η Εθνική Νέων Ανδρών έφτασε μέχρι την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Eurobasket U20 και οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου το πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024