Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Καμπερίδης: «Στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη»

Καμπερίδης: «Στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι δεν πρέπει η ομάδα του να μένει χαλαρή όταν ξεφεύγει η διαφορά, ενώ δήλωσε ότι θα διεκδικήσει κάθε ματς μέχρι το τέλος.

Ικανοποιημένος για τη νίκη του Άρη επί του Ηφαίστου ήταν ο Σάββας Καμπερίδης, με τον προπονητή των Κιτρινόμαυρων να στέκεται μετά το ματς σε αυτά που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του για να σώσει την κατηγορία.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων υποστήριξε: «Όλοι ξέρουμε ποσό πολύ χρειαζόμασταν αυτή την νίκη όποτε πρέπει να συγχαρώ και την ομάδα μου και τους συνεργάτες μου.

Η ομάδα μου μπήκε με σκληρή νοοτροπία, παίξαμε επιθετικά επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αφενός οι αλλαγές που επέλεξε να κάνει ο προπονητής του Ηφαίστου μας δυσκόλεψαν, αφού είχαμε χαλαρώσει και ο Ήφαιστος μπήκε στο παιχνίδι.

Είναι αδικαιολόγητο να δεχόμαστε 56 πόντους από μια ομάδα που είναι καλή αμυντικά αλλά δεν ανεβάζει το σκορ στην επίθεση.

Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει μα διορθώσουμε. Σε κάθε παιχνίδι από αυτά που τα έξι που έρχονται θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη.

Ο Τζέρι Σμιθ ήταν ο βασικός μας στόχος και είχαμε πει ότι αυτός θα γυρνούσε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μας βγήκε. Νομίζω έχει να κάνει με το πως εκτιμούμε τις φάσεις θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο «έξυπνοι» για το πως διαβάζουμε το παιχνίδι.

Ο Φιτζπάτρικ ήταν παρά πολύ εύστοχος σήμερα. Είναι σε καλή κατάσταση, δεν περισσεύει κανένας παίκτης πρέπει όλοι να είμαστε σε καλή κατάσταση».

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024