Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ: Το «άβατο» του Άνφιλντ

Λίβερπουλ: Το «άβατο» του Άνφιλντ

Ακόμη ένα ρεκόρ στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έσπασε η Λίβερπουλ, μετά την νίκη της κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Η Λίβερπουλ έβγαλε αντίδραση μετά από τις δυο συνεχόμενες ήττες από Γουότφορντ και Τσέλσι επικρατώντας της Μπόρνμουθ στο Άνφιλντ με 2-1 κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με αυτήν την νίκη, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφτασε τις 22 συνεχόμενες σε επίπεδο πρωταθλήματος, καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ διαδοχικών νικών εντός έδρας στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τελευταίο παιχνίδι που η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους της νίκης αγωνιζόμενη στο Άνφιλντ ήταν στο παιχνίδι με την Λέστερ τον Γενάρη του 2019, το οποίο είχε λήξει 1-1.

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση στον τομέα αυτό άνηκε και πάλι στους Κόκκινους του Μερσεσάϊντ και στην ομάδα του Μπιλ Σάνκλι από το μακρινό 1972!

Παράλληλα, με την νίκη κόντρα στη Μπόρνμουθ, πλέον η Λίβερπουλ έχει περισσότερες νίκες από τους Invincibles (27 έναντι 26), ενώ χρειάζεται άλλες έξι νίκες στα εναπομείναντα εννιά παιχνίδια, για να ξεπεράσει και το απόλυτο ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι με τις 32 νίκες σε μια αγωνιστική χρονιά (2017-2018).

Sports in

Μεγάλη μεταγραφή για τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Κόκκινος ο Νίκολα Μιλένκοβιτς (pic)

Την απόκτηση του Νίκολα Μιλένκοβιτς από τη Φιορεντίνα ανακοίνωσε σήμερα (18/7) η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024