Τρίτη 02 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητα πράγματα στην Τουρκία: Με στρατιωτικές παραλλαγές εμφανίστηκε η Ρίζεσπορ

Αδιανόητα πράγματα στην Τουρκία: Με στρατιωτικές παραλλαγές εμφανίστηκε η Ρίζεσπορ

Οι παίκτες της Ρίζεσπορ φόρεσαν στρατιωτικές παραλλαγές και τραγούδησαν τον τουρκικό ύμνο, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Αλάνιασπορ

Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κάποιος τα αδιανόητα πράγματα που έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα της Ρίζεσπορ με την Αλάνιασπορ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ότι και να πει κανείς θα είναι λίγο για την εικόνα που είχαν ο προπονητής και οι παίκτες της Ρίσεσπορ, καθώς παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας στρατιωτικές παραλλαγές και μπλε μπερέ.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην Αλάνιασπορ αγωνίζονται τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές, ο Μπακασέτας, ο Τζαβέλλας και ο Σιώπης.

Ο τεχνικός της Ρίζεσπορ, Ουνάλ Καραμάν και οι παίκτες του, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας, με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας ν’ αναφέρουν πως ήταν μια κίνηση στήριξης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που βρίσκονται στην Συρία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ήταν μια ενέργεια που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όπως είχε συμβεί και πριν από μερικούς μήνες, όταν ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας χαιρετούσαν στρατιωτικά στα παιχνίδια με Αλβανία και Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Sports in

LIVE: Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τάρο Ντάνιελ – Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πρώτο γύρο του Wimbledon. Τηλεοπτικά από Novasports 1HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024