Περίπατος για την Τσέλσι!

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, επικράτησε 4-0 της Έβερτον στο «Stamford Bridge» και έκανε… άλμα Champions League. Οι «μπλε» του Λονδίνου παραμένουν σταθερά στην 4η θέση της Premier League και πλέον έχουν 48 βαθμούς.

Στο -5 έμεινε η Γουλβς, η οποία ήρθε ισόπαλη το Σάββατο (7/3) κόντρα στην Μπράιτον, ενώ με ένα ματς λιγότερο οι Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν απόσταση 5 και 6 βαθμών από την Τσέλσι. Κομβικό για τη συνέχεια είναι το ντέρμπι του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ-Σίτι) που θα αρχίσει σε λίγη ώρα (18:30).

Το 1-0 έγινε στο 14′, όταν ο Μάουντ με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τους πάντες και σκόραρε. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Πέδρο με το πρώτο του γκολ στην Premier League. Ο Μπάρκλεϊ έβγαλε τρομερή κάθετη πάσα και ο Ισπανός βγήκε σε τετ-α-τετ, τελειώνοντας υποδειγματικά τη φάση.

Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι, με την Τσέλσι να πετυχαίνει δύο ακόμη γκολ με τους Γουίλιαν και Ζιρού στο 51′ και το 54′ αντίστοιχα και να γίνεται το τελικό 4-0, το οποίο αφήνει την Έβερτον στην 12η θέση με 37 βαθμούς.