Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζει τις εκτοξεύσεις πυραύλων η Βόρεια Κορέα

Συνεχίζει τις εκτοξεύσεις πυραύλων η Βόρεια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τριών πυραύλων αγνώστου τύπου σήμερα προς την κατεύθυνση της Ανατολικής Θάλασσας.

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τριών πυραύλων αγνώστου τύπου σήμερα προς την κατεύθυνση της Ανατολικής Θάλασσας, ή Θάλασσας της Ιαπωνίας, μετέδωσε το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας.

Από τη Σοντόκ

Νωρίτερα, το Γιονάπ είχε μεταδώσει πως η Βόρεια Κορέα προχώρησε στην εκτόξευση τουλάχιστον ενός πυραύλου αγνώστου τύπου. Η εκτόξευση έγινε από την ανατολική πόλη Σοντόκ, σύμφωνα με το νοτιοκορεάτικο επιτελείο.

Η εκτόξευση είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες και καταγράφεται λίγο καιρό μετά την προειδοποίηση της Βόρειας Κορέας πως τερματίζει το μορατόριουμ που είχε κηρύξει στις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς.

Ο Κιμ επέβλεψε γυμνάσια

Την περασμένη εβδομάδα, η Πιονγιάνγκ ανακοίνωσε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε γυμνάσια που περιλάμβαναν «πυρά πυροβολικού μεγάλης εμβέλειας».

Η Νότια Κορέα είχε κάνει λόγο για την εκτόξευση δύο πυραύλων μικρού βεληνεκούς από την πόλη Γουονσάν στην Ανατολική Θάλασσα.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Νίκησε, αλλά δεν ξεμπέρδεψε ο ΠΑΟΚ (3-2)

Ο ΠΑΟΚ με τρία γκολ από τους δύο στόπερ του, Εκόνγκ και Κουλεράκη, νίκησε με 3-2 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024