Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης θετικός σε τεστ για κορωνοϊό!

Μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης θετικός σε τεστ για κορωνοϊό!

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία, μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε θετικός σε εξετάσεις που υποβλήθηκε για τον κορωνοϊό.

Η Euroleague ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την αναβολή όλων των αναμετρήσεων μέχρι νεωτέρας λόγω του κορωνοϊού, προκειμένου να μην μπει σε κίνδυνο η υγεία των παικτών των ομάδων.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα στην Ισπανία, μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον κορωνοϊό και προσβλήθηκε από τον convid-19.

Η είδηση έγινε γνωστή στην Ισπανία, με το όνομα να μην έχει γίνει γνωστό και να μην είναι σίγουρο αν πρόκειται για παίκτη, αλλά όπως αναφέρεται όλοι οι άνθρωποι της βασίλισσας, από τους παίκτες, μέχρι το προσωπικό και διοικητικά στελέχη έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισπανικός σύλλογος αναμένεται να προχωρήσει και σε επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να επιβεβαιώσει το κρούσμα, αλλά και να ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις και τα τεστ που θα προβούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Only in

Live streaming: Ελλάδα – Λετονία

Δείτε σε live streaming την αναμέτρηση της Εθνικής Kορασίδων κόντρα στη Λετονία για τις θέσεις 9-16 του Eurobasket U16 από το κανάλι της FIBA στο YouTube

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024