Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε και επίσημα το Miami Open

Αναβλήθηκε και επίσημα το Miami Open

Το Miami Open αναβλήθηκε κι επίσημα, με τον δήμαρχο της πόλης να ανακοινώνει την σχετική απόφαση λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.

Το Miami Open, όπως σχεδόν κάθε αθλητική διοργάνωση στον πλανήτη, αναβάλλεται μετά την έξαρση του κοροναϊού στη περιοχή της Φλόριντα.

Με επίσημη δήλωσή του, ο δήμαρχος της πόλης Κάρλος Χιμένεθ ανακοίνωσε την αναστολή όλων των μαζικών εκδηλώσεων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η σπουδαία τενιστική διοργάνωση.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ακυρώθηκε και το BNP Paribas Open του Indian Wells και μένει να δούμε αν ευσταθεί το σενάριο που αναφέρει ότι τα δύο αυτά (μικτά) τουρνουά θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο, μετά το US Open.

Η είδηση για ακύρωση του Miami Open είχε κυκλοφορήσει από χθες το βράδυ και σχεδόν επιβεβαιώθηκε όταν έγινε γνωστό ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναχώρησε από τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σύντομα (ίσως και εντός της ημέρας) θα ανακοινωθεί η αναστολή του tour για έξι εβδομάδες.

Στο Miami Open (Masters ανδρών-Premier Mandatory γυναικών), βέβαια, επρόκειτο να λάβουν μέρος και οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024