Με προσωπικό ασφαλείας ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ
Μόνο με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν από τη Δευτέρα οι εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ
Μόνο με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν από τη Δευτέρα οι εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ, σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΓΕΝΟΠ, ύστερα, όπως αναφέρει, από τηλεδιασκέψεις με τις διοικήσεις των εταιριών για την εκτίμηση της κατάστασης και των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κοροναϊού.
« Για την απρόσκοπτη λειτουργία του Ομίλου ΔΕΗ και κατ΄επέκταση την ομαλή τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα των εκατομμυρίων καταναλωτών, οι αρμόδιες διευθύνσεις θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης, κατανομής και οδηγιών προς το προσωπικό».
Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, εργαζόμενοι με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, για να αντιμετωπιστεί με επιτυχία αυτή η μεγάλη μάχη, αναφέρει η ΓΕΝΟΠ.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;