Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο κοροναϊός «χτύπησε» και τη Βαλένθια

Ο κοροναϊός «χτύπησε» και τη Βαλένθια

Η ισπανική ομάδα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι πέντε μέλη της, χωρίς όμως να τα κατονομάσει, έχουν προβληθεί από τον κοροναϊό

Το πρωί της Κυριακής ο Εζεκιέλ Γκαράι γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και λίγες ώρες αργότερα η Βαλένθια με επίσημη ανακοίνωσή της ανέφερε ότι πέντε μέλη της ομάδας έχουν προσβληθεί από τον COVID-19.

Οι Νυχτερίδες ενημέρωσαν τον κόσμο τους για την δυσάρεστη είδηση, χωρίς όμως να γίνουν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών ή των προπονητών που βρέθηκαν θετικοί στον νέο κοροναϊό. Στο μόνο στο οποίο αρκέστηκαν είναι ότι πρόκειται για μέλη της πρώτης ομάδας, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στα σπίτια τους, όπως ορίζει το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Περισσότερα για το ποιοι ποδοσφαιριστές ή προπονητές έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες, με τις Νυχτερίδες πάντως να είναι καθησυχαστικές και να τονίζουν ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός στο εσωτερικό του συλλόγου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ισπανική ομάδα σε ανακοίνωσή που εξέδωσε την Κυριακή επανέλαβε την υποστήριξή της προς τις υγειονομικές αρχές της χώρας και ζήτησε από όλους να παραμείνουν στα  σπίτια τους. «Είμαστε βέβαιοι ότι, με αλληλεγγύη, υπευθυνότητα και μεγάλη ενθάρρυνση, θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτήν την πανδημία», αναφέρουν.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024