Κρατερός Κατσούλης : Με συμπτώματα κοροναϊού – Υποβλήθηκε σε τεστ
Τα συμπτώματα του κοροναϊού «χτύπησαν» και τον Κρατερό Κατσούλη.
Η αυξανόμενη εξάπλωση των κρουσμάτων του κοροναϊού έχει επηρεάσει και τον χώρο της τηλεόρασης.
Ο Κρατερός Κατσούλης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέφερε πως έπειτα από την εμφάνιση κάποιων συμπτωμάτων αποφάσισε να κάνει το τέστ του κορονοϊού και έτσι για προληπτικούς λόγους η εκπομπή δεν θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Μαρτίου.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του όπου τον βλέπουμε να ποζάρει με μάσκα και μας ενημέρωσε πως παρουσίασε συμπτώματα κοροναϊού.
Πιο συγκεκριμένα ο Κρατερός Κατσούλης έγραψε:
«Αγαπημένοι φίλοι καλησπέρα σας! Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα, λόγω εμφάνισης κάποιων συμπτωμάτων να προχωρήσω προληπτικά στο τεστ για τον κοροναϊο.
Ως εκ τούτου και σεβόμενος, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι καθημερινά, την δημόσια υγεία, με εντολή των γιατρών, μαζί, με την στήριξη της διοίκησης του Star, θα παραμείνω σε απομόνωση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως οφείλω.
Αύριο και μεθαύριο λοιπόν για καθαρά προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε ότι δεν θα προβληθεί η εκπομπή μας!
Ελπίζω και ευχόμαστε όλοι ότι τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά, ότι δεν θα έχει συμβεί κάτι νέο που θα μεταβάλει και πάλι την καθημερινότητα μας, και την Τετάρτη 18 Μαρτίου, με το καλό να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, κοντά σας, και να συνεχίσουμε να σας κρατάμε συντροφιά ψυχαγωγώντας σας! Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για τη δουλειά μας, όπως όλοι, και για τα εντελώς απαραίτητα!
Όλα θα πάνε καλά!! Με αγάπη ψυχραιμία και χιούμορ! Όχι στο πανικό, ναι στην αλληλεγγύη! Καλό βράδυ! #menoumespiti #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #μενουμεσπιτι #παραμένουμε_άνθρωποι».
Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:
- Γροιλανδία: «Δεν σκέφτομαι πλέον αποκλειστικά την ειρήνη» – Νέες απειλές Τραμπ και έκτακτη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
- Ταΰγετος: «Είχαν κακώσεις και δεν μπορούσανε να περπατήσουν» – Αίσιο τέλος για τους 8 ορειβάτες
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
- Πρώτη κρούση για τον Τσάμπι Αλόνσο: Τον θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρνείται να εξετάσει τον Γκόλια η αντιπολίτευση – «Ευτελισμός της διαδικασίας»
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-134x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































![Ρωσία: Θαμμένες κάτω από το χιόνι ολόκληρες γειτονιές – Σκάβουν τούνελ για να φτάσουν στα σπίτια τους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/Capture-110-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442