H Lady Gaga ενθάρρυνε τους πάντες να δείχνουν καλοσύνη ενώ η πανδημία του νέου κοροναϊού προκαλεί πανικό στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.
Η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός, Lady Gaga έστειλε μήνυμα καλώντας σε ενότητα και όχι φόβο και διχασμό καθώς ο κόσμος δίνει μάχη για να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία κοροναϊού.
Εν μέσω της πανδημίας -της εκτίναξης των τιμών σε προϊόντα απολύμανσης, του πανικού των καταναλωτών που σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ και της αύξησης του αριθμού των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- η τραγουδίστρια της ποπ, ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να είναι λίγο πιο καλοί μεταξύ τους.
«Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε συμπονετικοί» έγραψε η Lady Gaga σε μήνυμά της στα social media.
«Για εκείνους που είναι άρρωστοι, ή εκείνους που δεν είναι και φοβούνται. Είμαστε σε αυτό μαζί. Σας αγαπώ κόσμε» σημείωσε η Lady Gaga.
Η πανδημία έχει προκαλέσει ανησυχίες για καθυστερήσεις στις παραδόσεις τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και πολλοί καταναλωτές στις ΗΠΑ, όπως και σε όλο τον κόσμο έσπευσαν στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ για να εξασφαλίσουν προμήθειες.
Η Lady Gaga την ημέρα που αποφασίστηκε στις ΗΠΑ διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία και στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, των αθλητικών εκδηλώσεων και απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων θέλησε να υπενθυμίσει ότι όλοι περνούν αυτή τη δύσκολη περίοδο μαζί.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.