ΕΠΟ: Μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνεδριάσει η Εφέσεων
Ο κοροναϊός ανάγκασε την ΕΠΟ να αποφασίσει ότι η Επιτροπή Εφέσεων θα συνεδριάσει την Τρίτη για την ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθη με τη χρήση του video.
Νέα ήθη και έθιμα δημιουργεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο κοροναϊός. Για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΟ, η Επιτροπή Εφέσεων θα συνεδριάσει την Τρίτη (17/3, 13:00) ,εν στα γραφεία στο Πάρκο Γουδί, αλλά η συμμετοχή θα εξελιχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.
Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας θα ασχοληθεί με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης στο πρωτάθλημα, για το οποίο ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague είχε επιβάλλει αφαίρεση 5 βαθμών.
Επειδή στην αίθουσα αναμενόταν κοσμοσυρροή, οι αρμόδιοι έλαβαν το μέτρο της τηλεδιάσκεψης. Στην Ομοσπονδία θα μεταβούν μόνο οι 3 δικαστές και θα βρεθούν στην αίθουσα με την γραμματέα και τον υπεύθυνο για τα πρακτικά.
Οι 20 δικηγόροι των Ολυμπιακού, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου και Λάρισας, θα συνδεθούν μέσω video από τα μέρη που θα βρίσκονται. Την εύρυθμη λειτουργία της σύνδεσης θα αναλάβει ένα βαν τεχνικής εταιρίας που θα μεταβεί στην ΕΠΟ.
Το δύσκολο κομμάτι θα είναι ο συντονισμός της συζήτησης, αφού ο μεγάλος αριθμός δικηγόρων είχε προκαλέσει λογομαχίες και διακοπές στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πέμπτης (12/3). Ωστόσο, αυτό θα αποδειχτεί επί του πρακτέου, ενώ η πρόθεση της Επιτροπής είναι να εκδικάσει την υπόθεση και να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες.
- Τραμπ: Ονομάζει απεσταλμένο στη Λατινική Αμερική άτομο που είχε αποπεμφθεί εξαιτίας σχέσης με υφισταμένη του
- Βραζιλία: 10 μέλη της ίδιας οικογένειας ήταν οι επιβαίνοντες που σκοτώθηκαν σε συντριβή αεροσκάφους
- Γάζα: Μόλις 12 φορτηγά παρέδωσαν τρόφιμα και νερό τους τελευταίους 2,5 μήνες στη βόρεια Λωρίδα
- Μεξικό: 17 άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην πολιτεία όπου σαρώνει το κύμα της βίας
- Κολομβία: Ο ELN κηρύσσει «μονομερή κατάπαυση του πυρός» για την περίοδο των γιορτών
- Δυτική Οχθη: Πυρά παλαιστινιακής οργάνωσης σκοτώνουν μέλος της Παλαιστινιακής Αρχής