Οι στιγμές που ζούμε είναι δύσκολες. Ο κοροναϊός σαρώνει ολόκληρο τον πλανήτη και άπαντες καλούμαστε να δείξουμε υπομονή και επιμονή για να ξεπεράσουμε αυτόν τον σκόπελο.

Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος κανένας να το περνάει όλο αυτό μόνος του. Όλοι μας έχουμε ανάγκη αλληλεγγύη και συμπαράσταση.

Έχουμε δει διάφορες τέτοιες κινήσεις συμπαράστασης, κυρίως μέσω των μπαλκονιών.

Ωστόσο, σήμερα, στάλθηκε ίσως το μαζικότερο μήνυμα για υπομονή και δύναμη.

Κανείς δεν είναι μόνος μας φώναξαν σήμερα 162 ραδιοφωνικοί σταθμοί σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι πήραν μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, καθώς έπαιξαν στον αέρα την ίδια στιγμή το τραγούδι που έχει συνδεθεί με τη Λίβερπουλ, το  «You ‘ll never walk alone».

Το You’ll Never Walk Alone

Πρόκειται για το τραγούδι των Gerry & The Pacemakers, το οποίο για πάρα πολλά αποτελεί σήμα – κατατεθέν των οπαδών της Λίβερπουλ, τον ανεπίσημο ύμνο των πρωταθλητών Ευρώπης, το οποίο πάντως τραγουδάνε μεταξύ άλλων και οι οπαδοί της Ντόρτμουντ, της Σέλτικ, της Φέγενορντ και της Άουγκσμπουργκ.

Η ιδέα πίσω από αυτή την πρωτοβουλία ήταν να σταλεί ένα μήνυμα συλλογικότητας σε καιρούς απομόνωσης και καραντίνας. Η πρωτοβουλία ήταν του ολλανδικού σταθμού 3FM και αγκαλιάστηκε με θέρμη.

Ο επίσημος λογαριασμός της Λίβερπουλ στο Twitter πόσταρε το «You ‘ll never walk alone», όπως το είπαν πέρυσι οι οπαδοί της στον τελικό του Champions League.