
Κοροναϊός – Ηνωμένο Βασίλειο : 1.427 νέα κρούσματα – 87 νεκροί σε μια ημέρα
83 από τους 87 συνολικούς θανάτους ήταν στην Αγγλία, με δύο στη Σκωτία, έναν στην Ουαλία και έναν στη Βόρεια Ιρλανδία
Μεγάλη αύξηση θανάτων παρατηρήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ίδιο ισχύει και για τους νεκρούς.
Κρούσματα και νεκροί
Το Τμήμα για την Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα ανακοίνωσε άλλους 87 θανάτους σε ολόκληρη τη χώρα την πρώτη ημέρα μιας εθνικής καραντίνας για να αντιμετωπίσει τον COVID-19, φθάνοντας συνολικά τους 422.
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Υγείας του Λονδίνου, το NHS Trust κατέγραψε 21 θανάτους στα τέσσερα νοσοκομεία του, το οποίο περιλαμβάνει ένα νοσοκομείο στο Northwick Park στο Harrow, το οποίο κήρυξε κρίσιμο περιστατικό την περασμένη εβδομάδα μετά από την αύξηση των ασθενών με κοροναϊό.
83 από τους 87 συνολικούς θανάτους ήταν στην Αγγλία, με δύο στη Σκωτία, έναν στην Ουαλία και έναν στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέρχεται τώρα σε 8.077, που είναι πάνω από 1.427 από 6.650 τη Δευτέρα και 90.436 άτομα έχουν κάνει τεστ μέχρι τώρα για τη νόσο.
Πηγή: news.sky.com
- Μήτογλου: «Ο Πρίντεζης ήταν ένα απο τα ίνδαλματά μου – Ήθελα να του μοιάσω»
- ΑΕΙ: 12 ξένα πανεπιστήμια έκαναν αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση αυξάνει 34 ευρώ τον κατώτατο και μειώνει 15% τους δικαιούχους των επιδομάτων
- Ο ενδημικός φουρόγατος ζει και βασιλεύει στα βουνά της Κρήτης
- Τι αλλάζει στον εξωδικαστικό μηχανισμό – Πόσο αυξάνονται τα εισοδηματικά όρια των οφειλετών
- Ολυμπιακός: Αγκαλιά με το πρωτάθλημα και το… Champions League (pics)