Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Αγώνας δρόμου για τις παραγγελίες σε μάσκες και αντισηπτικά

Κοροναϊός : Αγώνας δρόμου για τις παραγγελίες σε μάσκες και αντισηπτικά

Για την επάρκεια σε υλικά όπως μάσκες, γάντια και αντισηπτικά μίλησε στο MEGA ο γενικός γραμματέας Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων, Θεόδωρος Σκυλακάκης

Για την επάρκεια σε υλικά όπως μάσκες, γάντια και αντισηπτικά μίλησε στο MEGA ο γενικός γραμματέας Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

«Η αγορά πλέον έχει αρχίσει και ρυθμίζεται παρ΄ότι αιφνιδιάστηκε πριν από περίπου τέσσερις εβδομάδες. Πλέον έχει μπει σε ένα βαθμό τροφοδοσίας που βελτιώνεται συνεχώς και μπορούμε να μιλάμε για σχετική επάρκεια, η οποία μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι απόλυτη, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου, καθώς όλος ο πλανήτης κυνηγάει τα ίδια υλικά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σκυλακάκης.

Ο ίδιος, ταυτόχρονα μίλησε για τον κομβικό ρόλο των φαρμακοποιών εν μέσω της κρίσης της πανδημίας του κοροναϊού, επισημαίνοντας ότι η κερδοφορία που σημειώνεται αυτή τη στιγμή στον κλάδο δεν σημαίνει ότι είναι και επιθυμητή.

Τέλος ο κ. Σκυλακάκης αναφέρθηκε και στην ευαισθητοποίηση που έχει δείξει ο επιχειρηματικός κόσμος απέναντι σε αυτή την κρίση:

«Η ελληνική κυβέρνηση και του υπουργείο Υγείας έχει αναθέσει σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία διαχείρισης project και συμβουλών τον όλο συντονισμό και τα ποσά που διακινούνται είναι πολύ μεγάλα. 8 επιχειρήσεις του κλάδου ήρθαμε σε επαφή με τον κ. Κικίλια και έχουμε συγκεντρώσει 180.000 ώστε να διατεθούν όπου το υπουργείο κρίνει ότι είναι αναγκαίο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκυλακάκης.

Sports in

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκλεισε σπουδαίο deal με τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Πολύ σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που αποχαιρέτησε οριστικά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024