O Μπρούνο Γκασπάρ προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση, καθώς όπως αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ, έκανε δωρεά 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο της πόλης Έβορα για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού λόγω του κοροναϊού.
Μάλιστα, τα χρήματα έχουν σταλεί ήδη προκειμένου να αγοραστεί ιατρικοφαρμακευτικός εξοπλισμός, στη μάχη που δίνει και η Πορτογαλία για τον περιορισμό της Πανδημίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα δόθηκαν στο νοσοκομείο «Εσπίριτο Σάντο» στη γενέτειρά του.
Ο κοροναϊός έχει αφήσει ως τραγικό απολογισμό 199 νεκρούς στη χώρα της Ιβηρικής, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτω ανέρχεται σε 5.962 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.