Οι παίκτες, το προσωπικό και μέλη της διοίκησης της Μπάγερ Λεβερκούζεν συμφώνησαν ομόφωνα την Τετάρτη να αποδεχτούν ένα μη καθορισμένο «κόψιμο» των απολαβών τους, καθώς το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο αρχηγός των «ασπιρίνων», Λαρς Μπέντερ, επισήμανε ότι μετά από συζητήσεις μερικών εβδομάδων η απόφαση πάρθηκε την Τρίτη (31/03).
«Η ομάδα είναι έτοιμη να «παραιτηθεί» από μέρος των μισθών, προκειμένου να στηρίξει το σύλλογο στην προσοάθεια που καταβάλλει για να σταθεί οικονομικά στη διάρκεια της κρίσης που βιώνουμε» δήλωσε ο Μπέντερ, μετά από την προπόνηση στην οποία οι παίκτες γυμνάζονται μόνο σε ζευγάρια.
Οι προπονήσεις όλης της ομάδας δεν θα διεξαχθούν τουλάχιστον έως τις 5 Απριλίου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.