Επιπλέον, συνεργάστηκε με τους Three Sounds (1956-1957) και είχε αρκετές μουσικές διαδρομές με τον Benny Goodman.
Στη δεκαετία του ’70 ήταν πιο ενεργός στην jazz, συνοδεύοντας ένα duo με τον George Barnes και υπογράφοντας συνεργασίες με τους Zoot Sims, Bud Freeman και Stéphane Grappelli, μεταξύ πολλών άλλων.
Ο Bucky έχει γράψει επίσης με τον γιο του, τον John Pizzarelli, περιστασιακά από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμπεριλαμβανομένων των λευκωμάτων Nirvana (1995), Solos & Duets (1996), Contrasts (1999), Passionate Guitars (2007).
Επίσης, το 2007 ο Bucky Pizzarelli έκανε ένα αφιέρωμα στον Freddie Green με την εταιρεία Arbors.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.