Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Υβόννη Μπόσνιακ : Περιγράφει την καραντίνα με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους

Υβόννη Μπόσνιακ : Περιγράφει την καραντίνα με τον Αντώνη Ρέμο και την κόρη τους

Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Αντώνης Ρέμος και πεντάχρονη κόρη τους Ελένη, μένουν και αυτοί σπίτι εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού

Η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την μικρή κορούλα τους, μένουν κι αυτοί σπίτι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών, που ζητούν να ελαχιστοποιήσουμε τις μετακινήσεις εκτός σπιτιού εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

H πανέμορφη σχεδιάστρια μόδας, εν μέσω της καραντίνας έχει μείνει ενεργή στα social media ενώ μέσα από τις αναρτήσεις της εμπνέει τους διαδικτυακούς της φίλους με λαχταριστές συνταγές.

View this post on Instagram

Για την ζύμη χρειαζόμαστε! 370 γρ. αλεύρι 160 ml χλιαρό γάλα 30 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 αυγό σε θερμοκρασία δωματίου 7 γρ. ξηρή μαγιά 40 γρ. ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι Για την γέμιση χρειαζόμαστε! 130 γρ. μαύρη ζάχαρη 50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 ,1/2 κ.γ κανέλα 1 κ.γ άρωμα βανίλιας Για το γλάσο χρειαζόμαστε! 100 γρ. τυρί κρέμα 30 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γ άρωμα βανίλιας 2 κ.σ γάλα Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το χλιαρό γάλα, 1 κ.γ από τη ζάχαρη και τη μαγιά, το ανακατεύουμε λίγο και το αφήνουμε για 5-10 λεπτά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το μίγμα με τη μαγιά και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, τη ζάχαρη, το αυγό και τα ανακατεύουμε καλά. Έπειτα με μία ξύλινη κουτάλα προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι μέχρι να ανακατευτεί καλά ώστε να μπορούμε να το βγάλουμε εύκολα από το μπολ. Πάνω στον πάγκο μας βάζουμε λίγο αλεύρι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε την ζύμη μας σιγά-σιγά. Σε περίπτωση που κολλάει η ζύμη προσθέτουμε λίγο αλεύρι.Ζυμώνουμε για περίπου 6-7 λεπτά. Η ζύμη μας δεν πρέπει να κολλάει αλλά πρέπει να είναι πολύ δροσερή και πολύ μαλακή. Λαδώνουμε ένα καθαρό μπολ, βάζουμε τη ζύμη μέσα και τη σκεπάζουμε αφήνοντας τη να φουσκώσει για περίπου 50 λεπτά με! Για την γέμιση μας βάζουμε σε ένα μπολ τη μαύρη ζάχαρη, τη βανίλια και τη κανέλα, τα ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το μίγμα στο πλάι.Ανοίγουμε με πλάστη τη ζύμη στον πάγκο μας, σε ένα τετράγωνο περίπου 40- 45εκ. Με ένα πινέλο απλώνουμε το βούτυρο σε όλη τη ζύμη.βάζουμε την γέμιση στη ζύμη και στη συνέχεια την απλώνουμε πολύ καλά με το χέρι! Με ένα πινέλο βουτυρώνουμε 1 ταψί. Τυλίγουμε την ζύμη σε ένα ρολό Με ένα μαχαίρι χαράζουμε τη ζύμη σε 12 ίσα κομμάτια, και τα τοποθετούμε μέσα στο ταψί. Τα σκεπάζουμε με μια πετσέτα και τα αφήνουμε πάλι για περίπου 40 λεπτά σε ένα ζεστό μέρος. Τα βάλουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 18-20’, Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, το βούτυρο, τη βανίλια, το γάλα και τα ανακατεύουμε καλά. Τέλος βάζουμε τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα πολύ καλά. Με ένα κουτάλι απλώνουμε πάνω στα cinnamon rolls το γλάσο μας!

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

View this post on Instagram

Για το κέικ θα χρειαστούμε! 340 γρ. τριμμένο καρότο 100 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ άρωμα βανίλιας 240 ml σπορέλαιο 260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ σόδα μαγειρικής 1 1/2 κ.γ μπέικιν πάουντερ 1/2 κ.γ αλάτι 2 κ.γ κανέλα Για την επικάλυψη κρέμας τυριού 150 γρ. βούτυρο 2 κ.γ άρωμα βανίλιας 220 γρ. ζάχαρη άχνη 900 γρ. τυρί κρέμα Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα. Σχηματίζουμε δυο φύλλα αντικολλητικό χαρτί σε κύκλο 0,22 cm και τα βάζουμε σε δύο στρογγυλά ταψάκια. Τρίβουμε το καρότο και βάζουμε τα καρύδια στο μπλέντερ, έπειτα τα αφήνουμε στο πλάι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το αλεύρι, τη σόδα μαγειρικής, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και την κανέλα και αφήνουμε το μείγμα στο πλάι. Σε ένα μίξερ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και το άρωμα βανίλιας μέχρι να ασπρίσει το μείγμα, περίπου 3 με 4 λεπτά, προσθέτουμε αργά αργά το λάδι. Παίρνουμε το μπολ με τα στερεά υλικά και το τοποθετούμε και αυτό στο μίξερ, τα ανακατεύουμε για περίπου 1 λεπτό. Με ένα κουτάλι προσθέτουμε το καρότο και τα καρύδια. Τα ανακατεύουμε σιγά-σιγά και προσεκτικά. Παίρνουμε το έτοιμο μείγμα και το μοιράζουμε στα δύο ταψάκια σε ίση ποσότητα ( περίπου 640γρ. ), έπειτα παίρνουμε τα ταψιά και τα χτυπάμε λίγο στον πάγκο μας. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 με 30 λεπτά. Τώρα φτιάχνουμε την επικάλυψη κρέμας! Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με το άρωμα βανίλιας στο μίξερ και βάζουμε την ζάχαρη άχνη σιγά-σιγά. Αφού προσθέσουμε όλη τη ζάχαρη άχνη χτυπάμε για περίπου 3 με 4 λεπτά και μετά βάζουμε το τυρί κρέμα χτυπώντας το για 1 λεπτό. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο. Βγάζουμε τα κέικ από το φούρνο και τα αφήνουμε για περίπου 15 λεπτά να κρυώσουν, μετά βγάζουμε τα κέικ από τα ταψάκια και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως για περίπου 40 λεπτά. Σε ένα στρογγυλό πιάτο τοποθετούμε το πρώτο μας κέικ και το καλύπτουμε με λιγότερο από το μισό της κρέμας με ένα κουτάλι σε όλη την επιφάνεια. Μετά βάζουμε και το άλλο κομμάτι του κέικ και πάλι θα το καλύψουμε με λίγο λιγότερο από το μισό της κρέμας . Τελειώνουμε με την κρέμα γύρω-γύρω από το κέικ. Καλή όρεξη παιδιά 😋

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το πρωί της Δευτέρας (6/4) η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε για το πώς περνούν οικογενειακώς αυτές τις μέρες.

Η Υβόννη Μπόσνιακ εξομολογήθηκε αρχικά για την πεθερά της:

«Θα θέλαμε πολύ να την έχουμε εδώ είναι η αλήθεια, καλύτερα όμως που είναι εκεί γιατί είναι και σε μία ηλικία πολύ ευαίσθητη και δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε. Ακούμε τους ειδικούς και θα κάνουμε υπομονή.

Το πήγαμε πολύ καλά από την αρχή. Επειδή η κυρία Ελένη ήταν πάρα πολλά χρόνια στη Γερμανία και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, εγώ δεν μιλούσα ελληνικά τότε και είχαμε μια φοβερή επικοινωνία».

Η Υβόννη Μπόσνιακ όπως είπε μαγειρεύει καθημερινά και τα μέλη της οικογένειας έχουν κάποιες αδυναμίες:

«Το πρωί πάει για τρέξιμο. Του αρέσουν όλα τα φαγητά που κάνω. Η Ελένη είναι λίγο πιο δύσκολη με το φαγητό. Είναι πάρα πολύ γλυκαντζού, αλλά δεν πειράζει».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Υβόννη Μπόσνιακ

Must in

Τι σημαίνουν τα εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ

Ανεξαρτήτως πρακτικής εφαρμογής, τα εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ενισχύουν την πίεση προς τις δυτικές κυβερνήσεις να μετατοπιστούν από την υποστήριξη των ισραηλινών πολεμικών επιχειρήσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024