Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, «Ομήρου Οδύσσεια» και «Χρύσα Παραδείση: Το Πασχαλινό Τραπέζι»

Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, «Ομήρου Οδύσσεια» και «Χρύσα Παραδείση: Το Πασχαλινό Τραπέζι»

Το βιβλίο της Α' Γυμνασίου των Αρχαίων Ελληνικών που μας γνώρισε το σπουδαίο ομηρικό έπος, ως αναγνωστική και γλωσσική εμπειρία.

Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, «Ομήρου Οδύσσεια» και «Χρύσα Παραδείση: Το Πασχαλινό Τραπέζι»

«Ομήρου Οδύσσεια Α-Ω τάξη Α΄ Γυμνασίου»

Μια μοναδική προσφορά που ξυπνά μνήμες από τα καλύτερα μας χρόνια.

Ο πολυμήχανος Οδυσσέας και οι περιπέτειες του στο δρόμο προς την Ιθάκη.

Το βιβλίο της Α’ Γυμνασίου των Αρχαίων Ελληνικών που μας γνώρισε το σπουδαίο ομηρικό έπος, ως αναγνωστική και γλωσσική εμπειρία.

Το βιβλίο περιλαμβάνει εισαγωγή σχετικά με το έργο του Ομήρου, τη δομή και το περιεχόμενο της Οδύσσειας. Ακολουθεί το έπος της Οδύσσειας σε μετάφραση του Ζήσιμου Σιδέρη.

Τα κείμενα συνοδεύουν ερμηνευτικές υποσημειώσεις και σχόλια. Η εισαγωγή και τα σχόλια είναι του Γεν. Επιθεωρητή Τριαντ. Ι. Δελή. Η ορθογραφική προσαρμογή της μετάφρασης έγινε από το Γεν. Επιθ. Κ. Μικρούδη.

Η επιλογή των αγγειογραφιών έγινε με τη συνεργασία της αρχαιολόγου Ίριδας Ντούσκου και του Τριαντάφυλλου Ι. Δέλη.

Μαζί

Χρύσα Παραδείση

Η κορυφαία ελληνίδα μαγείρισσα όλων των εποχών στρώνει µαζί σας το πασχαλινό τραπέζΙ.

Μία σπάνια έκδοση που δεν κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία!

240 παραδοσιακές, πεντανόστιμες, γιορτινές και εύκολες στην εκτέλεση συνταγές σε μία μοντέρνα έκδοση.

Νόστιμες, και πάνω απ’ όλα αγνές, αλμυρές και γλυκές κλασικές συνταγές, μαζί με όλες τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες που χρειάζονται όχι μόνο οι νέες νοικοκυρές αλλά και οι πιο έμπειρες.

H Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας το 1910 και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με τη μαγειρική από τη δεκαετία του 1940 μέχρι και το 1987, ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, σε Ελλάδα και εξωτερικό, για τη συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στη δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για τη σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με εφημερίδες, γυναικεία περιοδικά αλλά και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει, μεταξύ άλλων χωρών, στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Ομήρου Οδύσσεια»: €1,00 και «Το Πασχαλινό τραπέζι»: €0,90)

Must in

Απότομη πτώση στα αποθέματα γλυκού νερού – Ανησυχία για παγκόσμια ξηρασία

Η ποσότητα γλυκού νερού που χάθηκε σε μια δεκαετία ξεπερνά κατά 35.000 φορές τη λίμνη του Μαραθώνα. Η προειδοποίηση του ΟΗΕ και ο ρόλος της κλιματικής αλλαγής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2024