Κωνσταντίνα Σπυροπούλου : Η καραντίνα στο σπίτι θέλει καλοπέραση
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της τον καιρό του κοροναϊού
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών, μένει και εκείνη σπίτι προστατεύοντας τον εαυτό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα από τον νέο κοροναϊό.
Αν και έγκλειστη λόγω καραντίνας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χάνει την καλή της διάθεση και τη μοιράζεται μάλιστα με τους διαδικτυακούς φίλους της.
Πλέον, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, αφού σε όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει μπει μια μικρή παύση λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας, τον οποίο φροντίζει να αξιοποιεί εποικοδομητικά.
Εν μέσω καραντίνας, λοιπόν, φροντίζει να διατηρεί την σιλουέτα της, έτσι ώστε να μην «βάλει» κιλά, μαγειρεύοντας καθημερινά υγιεινά και θρεπτικά γεύματα, ενώ αθλείται εντατικά στο σαλόνι της, το οποίο έχει μετατρέψει σε ένα προσωπικό γυμναστήριο.
Ακόμα, αφιερώνει αρκετό χρόνο στον εαυτό της κάνοντας τα απαραίτητα beauté, για να είναι όμορφη και λαμπερή ακόμα και μέσα στο σπίτι, ενώ δεν σταματά τα παιχνίδια με την αγαπημένη της τετράποδη φίλη, την Μιζού.
Δείτε παρακάτω μερικές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της αυτή την περίοδο.
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-128x85.jpg)






















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442