Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός -Τζόνσον : Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του, λέει ο υπ. Οικονομικών

Κοροναϊός -Τζόνσον : Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του, λέει ο υπ. Οικονομικών

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται από τη Δευτέρα –ύστερα από περίπου 10 ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό – παραμένει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται από τη Δευτέρα –ύστερα από περίπου 10 ημέρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κοροναϊό – παραμένει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Η κατάσταση της υγείας του «βελτιώνεται», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης τύπου που παραχωρεί η κυβέρνηση.

Ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει στην εντατική, όμως η κατάστασή του «βελτιώνεται», μπορεί να «κάθεται στο κρεβάτι του και να μιλάει» με γιατρούς και νοσηλευτές, είπε ο υπουργός Ρίσι Σούνακ.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης πως η κατάσταση της υγείας του επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή.

Ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον έκανε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης πως η υγεία του επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ο επικεφαλής της Βρετανικής κυβέρνησης, ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών και του παρέχεται οξυγόνο  αλλά μέχρι στιγμής αναπνέει μόνος τους, χωρίς δηλαδή υποστήριξη.

Ο Τζόνσον, ο οποίος διεγνώσθη θετικός στον νέο κοροναϊό πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Σεντ Τόμας την Κυριακή το βράδυ καθώς ο πυρετός και ο βήχας που παρουσίαζε δεν υποχωρούσαν και μπήκε στην εντατική τη Δευτέρα έπειτα από επιδείνωση της κατάστασής του.

Ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, τον οποίο είχε ορίσει να τον αντικαταστήσει, δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός σύντομα θα επιστρέψει στα ηνία της χώρας καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει μια από τις σοβαρότερες κρίσεις δημόσιας υγείας εδώ και έναν αιώνα.

Στο μεταξύ, η Βρετανία κατέγραψε και σήμερα μαύρο ρεκόρ θανάτων, καθώς το τελευταίο 24ωρο, ακόμη 936 άνθρωποι έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα έφτασε στις 7.095.

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024