Πάσχα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Αραιότερα θα είναι τα δρομολόγια σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ από αύριο Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Αραιότερα θα είναι τα δρομολόγια σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ από αύριο Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα.
Αραιότερα τα δρομολόγια του Μετρό
Με συχνότητα 15 λεπτών θα διεξάγονται τα δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του μετρό από τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου.
Στη γραμμή 1, του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, τα δρομολόγια θα διεξάγονται με συχνότητα 12,5 λεπτών και στο Τραμ με συχνότητα 22 λεπτών.
Το ωράριο του Μεγάλου Σαββάτου
Στο μεταξύ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τα δρομολόγια όλων των μέσων σταθερής τροχιάς θα ολοκληρωθούν περί τις 23.00 με την άφιξη των τελευταίων συρμών σε ολους τους τερματικούς σταθμούς του δικτύου της ΣΤΑΣΥ.
Σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία και τα τρόλει το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου θα έχουν αποσυρθεί στα αμαξοστάσια από τις 23:00 σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ. Τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 22:00 ή νωρίτερα.
Τα δρομολόγια express του Αεροδρομίου συνήθως συνεχίζουν τα δρομολόγιά τους κανονικά. Ειδικά για αύριο Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου και τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου θα ισχύουν δρομολόγια Σαββατοκύριακου.
Τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Επίσης, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί από την Πολιτεία έχει προχωρήσει σε αναστολή των δρομολογίων της για τις ημέρες του Πάσχα.
Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα: Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 56 και 57 την Κυριακή του Πάσχα (19.04).
Χαλκίδα – Αθήνα – Χαλκίδα:Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 1532 & 1537 την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (19 & 20.04.2020).
Προαστιακός Λάρισας-Θεσσαλονίκης:
Κατάργηση των αμαξοστοιχιών 1590 – 1593 – 2592 – 2595 την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (19 & 20.04.2020).
Δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Θεσσαλονίκη:
Καταργείται η αμαξοστοιχία 3632 από την Μ. Παρασκευή (17.04) έως και την Κυριακή του Πάσχα (19.04) και η αμαξοστοιχία 3631 από το Μ. Σάββατο (18.04) έως και τη Δευτέρα του Πάσχα (20.04.2020).
Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Αττικής, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα (19 και 20 Απριλίου 2020) δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο σε όλες τις ενδονομαρχιακές γραμμές που εξυπηρετεί η ΚΤΕΛ Ν ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΕ. Την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν σε συχνότητα Κυριακής.
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)





















![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442