Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Θα διατηρηθούν τα προγράμματα εξαπάτησης και ο κ. Βρούτσης ως υπουργός;

ΣΥΡΙΖΑ: Θα διατηρηθούν τα προγράμματα εξαπάτησης και ο κ. Βρούτσης ως υπουργός;

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πρόγραμμα κατάρτισης των επιστημόνων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να θέτει δύο ερωτήματα στον πρωθυπουργό

Εντείνεται η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το πρόγραμμα κατάρτισης των επιστημόνων, οι οποίοι πλήττονται από τον κοροναϊό.

Μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα μέσω Facebook, με την οποία επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το εν λόγω Voucher, ήρθε η απάντηση του υπουργείου Εργασίας.

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εργασίας, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα πώς «είτε δεν γνωρίζει τι γίνεται είτε σπεκουλάρει».

Με τη σειρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε για το ζήτημα, μπαίνοντας στη διαμάχη.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα δύο ερωτήματα στον πρωθυπουργό για το «πρόγραμμα εξαπάτησης»

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απευθύνεται απευθείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ρωτώντας εάν θα διατηρήσει «το πρόγραμμα εξαπάτησης και προσβολής των επιστημόνων αλλά και τον κ. Βρούτση ως υπουργό».

Παράλληλα, απαντώντας στα περί «ελεύθερου ανταγωνισμού» που είχε κάνει λόγο η ανακοίνωση του υπουργείο Εργασίας, ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι «ο «ελεύθερος ανταγωνισμός» της Ν.Δ. συνεπάγεται πάρτι ημετέρων με 80 εκατομμύρια για προγράμματα τηλεκατάρτισης που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και σοβαρότητας για δικηγόρους, μηχανικούς και επιστήμονες».

Επιπλέον, έγινε λόγος πως «οι ίδιοι παίρνουν μόνο 600 ευρώ για ψευτο-προγράμματα ενώ το κράτος πληρώνει 1070 για τον καθένα, προκειμένου τα 470 να πάνε στις τσέπες των ιδιοκτητών ΚΕΚ».

«Αν αυτό είναι ελεύθερη αγορά, τότε μάλλον οι μάγοι του επιτελικού κράτους έμαθαν «οικονομία» συλλαβίζοντας «Σκoιλ Ελικικού»», ανέφεραν από τον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας «αντί να τσακώνονται τόσες ώρες για το αν θα απαντήσει το υπουργείο Παιδείας, το Εργασίας ή το Μέγαρο Μαξίμου για το φιάσκο, ας απαντήσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης στην απλή ερώτηση: Σκοπεύει να διατηρήσει το πρόγραμμα εξαπάτησης και προσβολής των επιστημόνων καθώς και τον κ. Βρούτση ως υπουργό;».

Sports in

«Βόμβα» από τη Λιθουανία: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για Ναν»

Στη Λιθουανία βάζουν… φωτιά για το μέλλον του Κέντρικ Ναν στην Ευρώπη και τον Παναθηναϊκό, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και περιμένει πρόταση – Όλα τα δεδομένα για τον Αμερικανό σκόρερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024