Στα χέρια της Βάνας Μπάρμπα η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη
Η Βάνα Μπάρμπα αποκτά την διάσημη βίλα που είχε ο Μιχάλης Ασλάνης στη Μύκονο
Την νέα της κατοικία στην Μύκονο απολαμβάνει πλέον η Βάνα Μπάρμπα καθώς σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη περνά για δέκα χρόνια στην γνωστή ηθοποιό και για χρόνια φίλη του εκλιπόντος έλληνα σχεδιαστή.
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και η ηθοποιός ήταν φίλοι για πολλά χρόνια και έτσι το ακίνητο ήρθε η ώρα να περάσει στα χέρια της κολλητής του.
Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη να σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «πέρασε στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη».
Μάλιστα σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη «θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης».
«Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο το οποίο είχε πουλήσει σε καλή τιμή, προ κρίσης.
Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο.
Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Θα περάσει όλο της το καλοκαίρι εκεί η Βάνα Μπάρμπα, τρεις μήνες» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γεωργιάδης.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:
- Τραμπ: Εξαπολύει πυρά για υπερβολικές χρεώσεις και ζητεί πίσω τη Διώρυγα του Παναμά
- Μπαρτζώκας: «Έρχεται τη Δευτέρα ο Μενσά – Ήταν το 5ο ματς σε 10 μέρες»
- Μπένι Γκαντζ: Ο Νετανιάχου σαμποτάρει τη συμφωνία για τους ομήρους
- Κουτσούμπας: Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι «το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει», έχουμε πρόγραμμα εξουσίας
- Γκουαρδιόλα, ο πραγματικός υπεύθυνος για την κρίση της Σίτι
- Οι λύκοι επέστρεψαν στον Ταΰγετο έναν αιώνα μετά