Τραγωδία σημειώθηκε την Πέμπτη το πρωί στα Καλάβρυτα.
Δύο ηλικιωμένοι άνδρες, που ήταν αδέλφια, βρέθηκαν νεκροί από την Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο χωριό Βάλτα Καλαβρύτων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.
Τους δύο αδεφούς καταπλάκωσε η στέγη του σπιτιού τους.
Η φωτιά πιθανολογείται ότι ξέσπασε από θερμαντικό σώμα.
Στο σημείο έσπευσαν προς κατάσβεση της φωτιάς 6 οχήματα με 12 πυροσβέστες.
Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν 2 άτομα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στο χωριό Βάλτα Καλαβρύτων. Στο συμβάν επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας