ΣΥΡΙΖΑ : Μόνος του έστησε την δουλειά με τα ΚΕΚ ο κ. Βρούτσης ή με εντολή του Μαξίμου;
Οργισμένη είναι η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά και την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Ας αφήσει τις ύβρεις ο κ. Πέτσας και ας απαντήσει επί της ουσίας; τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής Αντιπολίτευσης με το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων να ξεχειλίζει το ποτήρι για τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο χαρακτηρισμός του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα για τον Αλέξη Τσίπρα μετά την ομιλιά του τελευταίου στη Βουλή, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, που τον καλεί να αφήσει τις ύβρεις και να απαντήσει τουλάχιστον αυτός επί της ουσίας.
«Μόνος του έστησε την δουλειά με τα 7 ΚΕΚ ο κ. Βρούτσης ή με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου;» είναι το επίμονο ερώτημα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ας απαντήσουν
Ειδικότερα μετά τον χαρακτηρισμό του κ. Πέτσα για τον Αλέξη Τσίπρα «είναι κρίμα να είναι τόσο μικρός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σε έντονο ύφος τόνιζαν:
«Μάλλον ο κ. Μητσοτάκης δεν ικανοποιήθηκε από τα άρρητα ρήματα αντί απαντήσεων του κ. Γεράπετρίτη στη Βουλή και έδωσε εντολή στον αναλώσιμο κ. Πέτσα να απαντήσει και αυτός, με ύβρεις όπως συνηθίζει, στον κ. Τσίπρα.»
» Θα τους συμβουλεύαμε να τα βρουν τουλάχιστον μεταξύ τους και να έχουν μία κοινή γραμμή. Και αν θέλουν στα αλήθεια να βγάλουν τον αρχηγό τους από τη δύσκολη θέση, ας απαντήσουν έστω αυτοί: Μόνος του έστησε την δουλειά με τα 7 ΚΕΚ ο κ. Βρούτσης ή με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου;»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.