Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ : Ζητά δόσεις από τη Σπόρτινγκ για τον Μίσιτς

ΠΑΟΚ : Ζητά δόσεις από τη Σπόρτινγκ για τον Μίσιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη Σπόρτινγκ ότι θα στείλει λεφτά για τον Μίσιτς, αλλά ζήτησε διευκόλυνση στις δόσεις από τους Πορτογάλους

Ακόμη ένα επεισόδιο φαίνεται πως έχουμε στο σίριαλ του Γιόσιπ Μίσιτς, που όλο… κλείνει στον ΠΑΟΚ και τελικά παραμένει δανεικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ενημερώσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας πως θα πληρώσει για να αποκτήσει τον παίκτη.

Και εδώ είναι το θέμα και το πρόβλημα για τη μεταγραφή.

Θυμίζουμε ότι η ρήτρα του κροάτη χαφ είναι στα δύο εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο ΠΑΟΚ λόγω του FFP και του προβλήματος που αντιμετωπίζει δεν μπορεί να πληρώσει όλο το ποσό, καθώς δε γίνεται να φανεί πως μετακινεί πολλά χρήματα.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» ζητούν από την πορτογαλική ομάδα να δεχτεί την αποπληρωμή σε δόσεις, κάτι που όμως δεν μπορεί να γίνει, αφού πρόκειται για ρήτρα.

Για να δεχτούν τις δόσεις οι Πορτογάλοι, θα πρέπει το τελικό ποσό να αυξηθεί και ο ΠΑΟΚ να πληρώσει συνολικά περισσότερα από τα δύο εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας.

Κάτι που φυσικά δε θέλει σε καμία περίπτωση.

Έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση της Σπόρτινγκ, που όπως και να ‘χει είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024