Τατσόπουλος στο MEGA: Θλιβερό ατόπημα του Κραουνάκη να αποκαλέσει «λημέρι» το Μαξίμου
«Ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε το θλιβερό ατόπημα να αποκαλέσει «λημέρι» το Μέγαρο Μαξίμου, είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος
- «Στην Τριχωνίδα τέτοιοι σεισμοί έχουν συνέχεια - Χρειάζεται επιτήρηση» - Λέκκας για δόνηση στο Αγρίνιο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Κυριακής έχει γεύση από κουραμπιέδες
- Αμερικανικό μαχητικό καταρρίφθηκε κατά λάθος από αμερικανικό καταδρομικό
- Μέχρι πότε η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Δεν θα δοθεί παράταση, τι ισχύει για τα πρόστιμα
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εν κινήσει συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, και η στάση της στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Νομίζω ότι έχουμε χάρισμα να κάνουμε την τρίχα τριχιά. Ήταν ένα happening με δύο τρεις στάσεις. Μία από αυτές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Αδύνατο να συγκρίνουμε τον συνωστισμό έξω από το Μαξίμου με τον συνωστισμό σε χιλιάδες εκκλησίες, εστιατόρια, γήπεδα, ή οτιδήποτε θα σήμαινε η άρση της καραντίνας. Θέλει πολλή κακοπιστία να συγκρίνεις ένα γεγονός λίγων λεπτών με γεγονότα που μπορούν να αποδειχτούν ως δυναμίτιδα στη δημόσια υγεία», σημείωσε ο κ. Τατσόπουλος.
Αναφορικά με την στάση στο Μέγαρο Μαξίμου, και κατά πόσο αυτή ήταν προμελετημένη, ο κ. Τατσόπουλος ανέφερε ότι «δε θα έχουμε απάντηση αν ήταν αυθόρμητο ή στημένο και πόσο πολιτικό κέρδος μπορεί να βγάλει ένας πρωθυπουργός από το να βγει έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο και να χαιρετίσει μια τραγουδίστρια που προσπαθεί να δώσει μια ανάσα.
«Πολλοί καμώνονται ότι φαντάζονται διωγμό της Ορθοδοξίας, λες και η πανδημία είναι τοπικό φαινόμενο, και αφορά μονάχα εμάς. Δεν βλέπουν τι γίνεται τριγύρω τους. Τις προάλλες μία αοιδός έφτασε να μου πει ότι όλο ήταν πρόσχημα για να κλείσουν οι λαϊκές αγορές. Ό,τι του φανεί του λωλο-Στεφανή», τόνισε ο ίδιος αναφορικά με τις αντιδράσεις από την μεριά της Εκκλησίας.
«Ο Σταμάτης Κραουνάκης έκανε το θλιβερό ατόπημα να αποκαλέσει “λημέρι” το Μέγαρο Μαξίμου. Έχει αλλάξει πολλούς ενοίκους, κανέναν ιδιοκτήτη από το 1952 που πέρασε στο ελληνικό δημόσιο. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς μια τέτοια έκφραση λοιπόν», ανέφερε ακόμη ο κ. Τατσόπουλος.
«Νομίζω από τη δική μου πικρή πείρα, ότι θέλουμε τους καλλιτέχνες να ασχολούνται με την πολιτική, απλώς να εκφράζουν τις απόψεις μας, όχι αντίθετες απόψεις. Έχουμε έναν κοινό εχθρό και πρέπει και η Εκκλησία και όλοι να καταλάβουν ότι στόχος είναι η πάταξη της πανδημίας», κατέληξε ο κ. Τατσόπουλος.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις