Πρωτομαγιά : Πυρά Χαρδαλιά κατά ΠΑΜΕ για τη συγκέντρωση
Επίθεση στο ΠΑΜΕ για τις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς από τον Νίκο Χαρδαλιά
Πυρά κατά του ΠΑΜΕ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαραλιάς αναφορικά με τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η συνδικαλιστική οργάνωση την Πρωτομαγιά.
«Οι συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς προκάλεσαν αντιδράσεις. Οι πολίτες που έδειξαν πειθαρχία όλο αυτό το διάστημα μας κρίνουν όλους», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.
«Τους προτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες για τον εορτασμό και τους επισημάναμε ότι είναι προς το συμφέρον της εργατικής τάξης η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Δεν μας άκουσαν. Μας αγνόησαν».
Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως ήταν επιλογή της κυβέρνησης να μην στείλει την αστυνομία για να μην ξεφύγουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. «Θα μεγεθύναμε το πρόβλημα εάν αποφασίζαμε να προχωρήσουμε δυναμικά στη διάλυση των συγκεντρώσεων».
«Συνεχίζουμε να ακολουθούμε τους κανόνες των ειδικών και να είμαστε υπεύθυνοι. Είναι ο μοναδικός τρόπος να μείνουμε ασφαλείς. Δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση από την ερχόμενη Δευτέρα».
- Αγρότες: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Τσιάρας – «Η κυβέρνηση έχει κάνει τις τελικές της ανακοινώσεις»
- Η Τόνια Σωτηροπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της – Η συγκινητική ανάρτησή της
- Θεσσαλονίκη: 38χρονος διέρρηξε 14 οχήματα μέσα σε λίγες ώρες
- Πρώτη κρούση για τον Τσάμπι Αλόνσο: Τον θέλει η Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η κατάθεση Γκόλια και Σκουρλέτη – Δείτε live
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ


