Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον Ελ Αραμπί

Αποθέωση για τον Ελ Αραμπί

Ο διεθνής τερματοφύλακας της Αλ Σαντ, Σάαντ Αλ Σιμπ, υποκλίθηκε στον στράικερ του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι ο πιο δύσκολος επιθετικός που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Στην εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί υποκλίθηκε ο βασικός γκολκίπερ της Αλ Σαντ, αλλά και μέλος της εθνικής ομάδας του Κατάρ, Σάαντ Αλ Σιμπ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα που προπονεί ο Τσάβι, όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι πιο δύσκολος επιθετικός που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του, έδειξε χωρίς δισταγμό τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πρόκειται για τον Μαροκινό Ελ Αραμπί, που έπαιζε στην Αλ Ντουχαΐλ και τώρα βρίσκεται στον Ολυμπιακό».

Ο 33χρονος στράικερ πριν τον ερχομό του στο μεγάλο λιμάνι αγωνιζόταν στην Αλ Ντουχαΐλ, έχοντας 90 γκολ και 10 ασίστ σε 78 παιχνίδια! Ηταν πραγματικά ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων γκολκίπερ, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι δηλώσεις του Σάαντ Αλ Σιμπ.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο έμπειρος στράικερ έχει 24 γκολ και 6 ασίστ σε 39 ματς, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Καέν, Γρανάδα και Αλ Χιλάλ.

Συνολικά, στην καριέρα του έχει 202 γκολ και 41 ασίστ σε 354 ματς.

Only in

Ο Κασσελάκης δηλώνει πρόεδρος, η πλειοψηφία τον πάει για διαγραφή και ο Πολάκης τον θέλει αντίπαλο

Σε πόλεμο φθοράς μέχρι τελικής πτώσης έχουν ριχτεί τα δυο στρατόπεδα με τον Κασσελάκη να τραβά το σχοινί στα άκρα και την πλειοψηφία να οδεύει αποφασισμένη για τη διαγραφή του στην Κεντρική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024