Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Ρίβερς: «Όταν ήμουν μικρός, έβλεπα κασέτες του Διαμαντίδη»

Ρίβερς: «Όταν ήμουν μικρός, έβλεπα κασέτες του Διαμαντίδη»

Ο Κέι Σι Ρίβερς υποκλίθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ μίλησε και για τα ντέρμπι στην Ελλάδα που δε συγκρίνονται με τίποτα άλλο.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κλείνει σήμερα τα 40 του χρόνια και ο Κέι Σι Ρίβερς, μιλώντας στην εκπομπή του Τζο Αρλάουκας, αποκάλυψε μια ιστορία γύρω από τον 3D του ελληνικού μπάσκετ. Συγκεκριμένα, είπε πως όταν ήταν μικρός παρακολουθούσε κασέτες του Διαμαντίδη, έπειτα από προτροπή του Μπάιρον Ντίνκινς.

«Μου έφερε σπίτι μία κασέτα του Διαμαντίδη. Επειδή ήταν αριστερόχειρας, όπως και εγώ, ο θείος μου είπε: «Θέλω να δεις αυτόν τον τύπο. Θέλω να δεις πως παίζει. Θα γίνει σταρ. Δες τον». Έτσι ξεκίνησα να βλέπω τις κασέτες του», ανέφερε σχετικά ο έμπειρος σουτέρ, προτού σχολιάσει με… ενθουσιασμό την παρουσία του στα «αιώνια» ντέρμπι της Ελλάδας:

«Δεν υπάρχει κάτι σαν το ελληνικό ντέρμπι. Είναι τα καλύτερα 40 λεπτά που μπορείς να παίξεις. Ήταν απολαυστικά. Πηγαίναμε με το λεωφορείο στο γήπεδο και ήταν οι οπαδοί έξω. Σκεφτόμουν ότι είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά εκεί είναι κάπως διαφορετικά».

Σχετικά με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Ένιωθα πως ήμουν μέρος της ομάδας, ότι ανήκω εκεί. Οι φίλαθλοι, η ομάδα. Οι εμφανίσεις μου απέναντι στον Ολυμπιακό βοήθησαν ώστε να με δουν με διαφορετικό μάτι οι φίλαθλοι. Έλαβα μεγάλη αγάπη, ήταν υπέροχο το συναίσθημα. Δεν είμαι νευριασμένος που έφυγα, δεν έχω άσχημα συναισθήματα».

Only in

Ο Κασσελάκης δηλώνει πρόεδρος, η πλειοψηφία τον πάει για διαγραφή και ο Πολάκης τον θέλει αντίπαλο

Σε πόλεμο φθοράς μέχρι τελικής πτώσης έχουν ριχτεί τα δυο στρατόπεδα με τον Κασσελάκη να τραβά το σχοινί στα άκρα και την πλειοψηφία να οδεύει αποφασισμένη για τη διαγραφή του στην Κεντρική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024