Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Σούνες: «Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τον Καντονά»

Σούνες: «Αυτός είναι ο λόγος που απέρριψα τον Καντονά»

Τον λόγο που η Λίβερπουλ απέρριψε τον Ερικ Καντονά αποκάλυψε ο Γκρέιαμ Σούνες.

Ο Ερίκ Καντονά δεν ήταν ποτέ μια… ήσυχη πρωσοπικότητα των ευρωπαϊκών γηπέδων. Και αυτός ήταν και ο λόγος που ποτέ δεν έπαιξε στην Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του η θρυλική φίγουρα των Reds Γκρέιαμ Σούνες.

Η παλιά δόξα της Λίβερπουλ εξιστόρησε τους λόγους να απορρίψει τον Γάλλο επιθετικό, αναφέροντας αρκετές λεπτομέρεις για το πως οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση.

Ο Καντονά ως παίκτης της Νιμ είχε πετάξει την μπάλα στο πρόσωπο του διαιτητή και είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό τριών μηνών΄, ενώ παράλληλα είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο τότε προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Μισέλ Πλατίνι, όποιος στο περιθώριο του Λίβερπουλ-Οσέρ είχε προτείνει στον Σούνες να πάρει τον Καντονά στην Λίβερπουλ

Ωστόσο, ο Σούνες δεν πείστηκε, με τον Καντονά λίγα χρόνια αργότερα να γράφει την δικιά του ιστορία με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Με περίμενε ο Πλατινί και μου είπε: Σου έχω έναν εκπληκτικό παίκτη. Είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας, αλλά είναι ξεχωριστά ταλαντούχο», δήλωσε ο Σούνες, ο οποίος πλέον βρίσκεται μακριά από τους πάγκους. «Τότε εγώ του απάντησα: Κοίτα Μισέλ. Έχω ήδη προβληματικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολα αποδυτήρια και δεν ήθελα ακόμα έναν τέτοιο παίκτη».

Only in

Ο Κασσελάκης δηλώνει πρόεδρος, η πλειοψηφία τον πάει για διαγραφή και ο Πολάκης τον θέλει αντίπαλο

Σε πόλεμο φθοράς μέχρι τελικής πτώσης έχουν ριχτεί τα δυο στρατόπεδα με τον Κασσελάκη να τραβά το σχοινί στα άκρα και την πλειοψηφία να οδεύει αποφασισμένη για τη διαγραφή του στην Κεντρική Επιτροπή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024