Τον 24χρονο βραζιλιάνο εξτρέμ Λουρένσι, που αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τη Ζιλ Βιθέντε, έχει στο στόχαστρό του ο Τσάβι Ρόκα για τη θέση των εξτρέμ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική A Bola.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ήδη μια πρόταση δανεισμού για τον ποδοσφαιριστή, στην οποία πρότεινε και ρήτρα αγοράς ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από την Σαπεκοένσε.

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στη διεκδίκηση του 24χρονου winger, ο οποίος φέρεται να είναι βασικός στόχος του Τσάβι Ρόκα για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Λουρένσι άφησε τη Βραζιλία και τη Σαπεκοένσε για το ευρωπαϊκό… όνειρο και διακρίθηκε με τη φανέλα της Ζιλ Βιθέντε, έχοντας 22 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ τη φετινή σεζόν.

Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και δείχνει μια αρκετά ελκυστική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, που θέτει ως προτεραιότητα την ενίσχυσή του στα εξτρέμ.