Η καραντίνα έφερε την υγιεινή διατροφή
Έρευνα σε 11 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, έδειξε πως το lockdown έφερε στις διατροφικές μας συνήθειες περισσότερα φρούτα και λαχανικά και μαγειρικούς πειραματισμούς. Ταυτόχρονα περιόρισε τα έτοιμα φαγητά και τη σπατάλη τροφίμων
Η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε πολλά στη ζωή μας: τον τρόπο που εργαζόμαστε, τον τρόπο που συναναστρεφόμαστε, ακόμα και τον τρόπο που τρώμε.
Με το στρες να ωθεί κατά κανόνα τους ανθρώπους στην κατανάλωση του επονομαζόμενου comfort food, κατά κανόνα αλμυρών ή γλυκών και κατά κανόνα παχυντικών προϊόντων, θα περίμενε ενδεχομένως κανείς ότι το lockdown θα έκανε τις διατροφικές μας συνήθειες χειρότερες
Και εντούτοις μία έρευνα του Πανεπιστημίου της Αμβέρσας σε 11 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, έδειξε πως τρώμε πιο υγιεινά.
-Τι αναφέρει η αποκαλυπτική έρευνα
-Ποιοι παράγοντες έπαιξαν ρόλο στην υγιεινή στροφή μας
-Είναι άραγε παροδική αυτή η στροφή προς έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής; Τι εκτιμούν οι ερευνητές
- Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα playoffs ανόδου του Nations League (vid)
- Κακοκαιρία Alexandros: «Η πρόγνωση απέτυχε» λέει ο Γιώργος Τσατραφύλιας – Η ανάρτησή του
- Η Μέγκαν Φοξ έδειξε την κοιλιά της εγκυμοσύνης της φορώντας μόνο μαύρα δαντελωτά εσώρουχα
- Λεσόρ: «Οι οπαδοί ήταν εδώ, μας έκαναν να νιώσουμε σαν να είμαστε στην έδρα μας»
- Αγρίνιο: Στον ανακριτή απολογείται σήμερα στις 12:00 ο δολοφόνος της 43χρονης Δώρας
- Άκης Σκέρτσος: Στο ΠΑΣΟΚ «αλληθωρίζουν» προς τα αριστερά τους