Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πάρμα: Με τα δεδομένα προ κοροναϊού ανοίγει η εστίαση
«Η απόσταση ήταν αρχικά δύο μέτρα, ξαφνικά έγινε 1 μέτρο. Επανερχόμαστε στη νορμάλ κατάσταση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές».
Για τα στάδια επανεκκίνησης της εστίασης στην πολύπαθη Ιταλία, μίλησε στο MEGA ο Ζαχαρίας Κρυπωτός, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πάρμα.
Ο Έλληνας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πάρμα της Ιταλίας μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για τον τρόπο επαναλειτουργίας της εστίασης, τονίζοντας ότι τα δεδομένα μοιάζουν με εκείνα προ κοροναϊού, εκφράζοντας αμφιβολίες για τον τρόπο που γίνεται, «δεν ξέρω αν είναι ασφαλές», είπε.
«Αρχικά είχαν αποφασίσει ότι η εστία θα ξεκινήσει 1η Ιούνη, η απόφαση ήρθε πίσω δύο εβδομάδες, τώρα αποφασίστηκε να ανοίξουν 18 Μάη, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα νόμος του κράτους, οι οδηγίες.
Η απόσταση ήταν αρχικά δύο μέτρα, ξαφνικά έγινε 1 μέτρο. Επανερχόμαστε στη νορμάλ κατάσταση, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές.
Στην αρχή λέγαμε για 4 τ.μ. ανά άτομο, και τώρα είμαστε σχεδόν, όπως πριν. Έχω πάρει δικά μου μέτρα πιο αυστηρά από ότι αυτά της κυβέρνησης».
- Το παιχνίδι της διελκυστίνδας: Μύθοι και πραγματικότητες
- Ο Πούτιν, ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι νατοϊκές «φουρτούνες» στη Μαύρη Θάλασσα
- Τα διατροφικά trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στο 2025
- Το Παλάτι, οι έρωτες και οι εμμονές: Η υπόθεση της Jane Andrews που έκανε άνω κάτω τη βασιλική οικογένεια
- Γιατί η Barbie επέλεξε να γίνει άνθρωπος – και τι απέγινε ο Ken;
- Πώς η ΑΑΔΕ εξάρθρωσε το κύκλωμα λαθρεμπόρων αλκοολούχων ποτών