Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό άφησε ο Παϊτίμ Κασάμι σε ανάρτησή του στα social media, με τον Ελβετό μέσο να αναπολεί τις στιγμές που έζησε στο Καραϊσκάκη με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο 27χρονος μέσος ζήτησε από τους ακόλουθούς του στο instagram να του κάνουν ερωτήσεις, με αρκετές εξ αυτών να είναι από οπαδούς του Ολυμπιακού. Η μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν εάν θα ήθελε να γυρίσει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον Παϊτίμ Κασάμι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στους Πειραιώτες.
«Θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελβετός, ενώ σε ερώτηση για το αν του λείπει το Καραϊσκάκη, απάντησε: «Ναι, πάρα πολύ». Ερωτηθείς για το ποιο ήταν το αγαπημένο του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απάντησε το παιχνίδι με την Γιουβέντους για το Champions League, στο οποίο μάλιστα είχε πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (1-0).
Ο Κασάμι, ο οποίος στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν μένει ελεύθερος από τη Σιόν, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 ως το 2016. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποίησε 66 συμμετοχές και είχε 9 γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον διεθνή άσο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Φενερμπαχτσέ, η οποία μάλιστα εμφανιζόταν από τους Τούρκους έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
LIVE: Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Αναντολού Έφες – Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Ο προπονητής της Σενεγάλης Πάπε Τιαό, ζήτησε συγγνώμη για την κίνησή του να αποχωρήσει μαζί με την ομάδα του από το γήπεδο στον τελικό του Κόπα Άφρικα, εξηγώντας όμως ότι το έκανε γιατί αισθάνθηκε αδικία.