Θεοδωρίδου: Οι πιο γλυκές μελωδίες είναι εδώ στο MEGA
Πάντα με χαμόγελο και πάθος γι΄αυτό που κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά τις... πιο γλυκές μελωδίες της στο MEGA.Έπιασε το μικρόφωνο λίγο μετά τις 23:00 και οι μελωδίες από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια γέμισαν τα σπίτια όλων των Ελλήνων
Πάντα με χαμόγελο και πάθος γι΄αυτό που κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδά τις… πιο γλυκές μελωδίες της στο MEGA.Έπιασε το μικρόφωνο λίγο μετά τις 23:00 και οι μελωδίες από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια γέμισαν τα σπίτια όλων των Ελλήνων.
Μάλιστα όπως είπε και η ίδια «οι πιο γλυκές μελωδίες, είναι στο MEGA»…
Η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια τραγούδησε το «Μια γλυκιά Μελωδία», ένα τραγούδι σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη ανεβάζοντας το κέφι των τηλεθεατών που έχουν συντονιστεί από την πρώτη στιγμή στο Μεγάλο Κανάλι.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.