Τώρα οι δυο τους συνεργάζονται ξανά σε μία νέα ταινία δράσης με βαμπίρ.
Σύμφωνα με το EW οι δύο ηθοποιοί έχουν υπογράψει για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Good Bad & Undead».
Όπως είχε γράψει το Deadline, ο Ντίνκλατζ θα υποδυθεί τον Βαν Χέλσινγκ «τον τελευταίο σε μία μακρά σειρά κυνηγών βαμπίρ, ο οποίος αναπτύσσει μία δύσκολη συνεργασία με ένα βαμπίρ, (Μομόα), το οποίο ορκίστηκε ότι δεν θα σκοτώσει ξανά.
Μαζί θα στήσουν μία απάτη σε διάφορες πόλεις, όπου ο Βαν Χέλσινγκ προσποιείται ότι εξοντώνει τον βρικόλακα έναντι αμοιβής.
Αλλά όταν το βαμπίρ επικηρύσσεται για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, τότε τα πάντα μπορεί να ανατραπούν».
Το θρίλερ θα σκηνοθετηθεί από τον Max Barbakow.
Πάντως, οι δύο ηθοποιοί, αν και έπαιξαν στο «Game of Thrones» δεν είχαν μαζί ούτε μία σκηνή, καθώς ο Πίτερ ως Λάνιστερ βρίσκονταν στο Γουέστερος, ενώ ο Τζέισον βρίσκονταν στο Έσος ως Καλ Ντρόγκο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.