Τζούλια Ρόμπερτς : Η συνέντευξη με τον Δρ. Φαούτσι που έγινε viral
Η συνέντευξη του διάσημου επιδημιολόγου Άντονι Φαούτσι στην διάσημη ηθοποιό του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς κάνει τα τελευταία 24ωρα το γύρο του Διαδικτύου
- Η τηλεθέαση του debate ΣΥΡΙΖΑ – Ελπίδες για τη συμμετοχή στην κάλπη της Κυριακής – Η σύγκριση με το ΠΑΣΟΚ
- Ο καλλιτέχνης που απείλησε ότι θα κατέστρεφε πολύτιμα έργα τέχνης αν ο Τζούλιαν Ασάνζ πέθαινε στη φυλακή
- Για ποια εγκλήματα κατηγορούνται οι Νετανιάχου, Γκάλαντ και Ντέιφ
- Να απομονώσει τους αποστάτες καλούν οι 87+ τον πολιτικό κόσμο - «Να μην αποδεχτούν έδρες προϊόν συνωμοσίας»
Συνέντευξη από τον απόλυτο «σταρ» των ημερών στις ΗΠΑ, τον λοιμωξιολόγο Άντονι Φάουτσι, πήρε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς, στο πλαίσιο ενημερωτικής εκστρατείας για τον κοροναϊό που ξεκίνησε με τη συμμετοχή σταρ της διεθνούς showbiz.
Η Τζούλια Ρόμπερτς ήταν η πρώτη που πήρε το μικρόφωνο στην καμπάνια της φιλανθρωπικής οργάνωσης ONE, και μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media, συνομίλησε με τον διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών των ΗΠΑ, ο οποίος έχει διαχωρίσει τη θέση του από εκείνη του Ντόναλντ Τραμπ αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες.
Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά αυτή η διαφορετική και ασυνήθιστη συνέντευξη να βάλει «φωτιά» στο Διαδίκτυο και τα τα social media.
Στην αρχή της συνέντευξης η Τζούλια Ρόμπερτς ρώτησε τον Άντονι Φάουτσι πόσες ώρες κοιμάται, με τον επιδημιολόγο να της απαντά ότι έφθασε στο σημείο να κοιμάται τρεις ώρες την ημέρα, κάτι το οποίο -όπως είπε- δεν λειτουργεί πάνω από 2-3 συνεχόμενες ημέρες.
Όπως είπε, η τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των πολιτών και ο περιορισμός των μετακινήσεων φαίνεται να λειτουργούν, ωστόσο κάτι τέτοιο -σύμφωνα με τις καμπύλες του κοροναϊού- δεν επαρκεί.
Γι’ αυτό και, όπως είπε, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σε καμία περίπτωση βιασύνη για επιστροφή στην κανονικότητα.
Ο Άντονι Φάουτσι είπε στην ηθοποιό ότι το κυριότερο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί είναι οι τεράστιες ανισότητες στον χώρο της υγείας μεταξύ των χωρών.
«Οι χώρες της νότιας Αφρικής, της υποσαχάριας Αφρικής, τμήματα της Ασίας, της Νότιας Αμερικής και της Καραϊβικής, είναι περιοχές που δεν διαθέτουν το σύστημα υγείας το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε μία κρίση όπως μπορεί αυτό στη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη ή το Σικάγο.
Έχουμε για αυτό, ηθική υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Φάουτσι.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις