Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τεσσάρα της Βόλφσμπουργκ

Τεσσάρα της Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ διέλυσε 4-1 εκτός έδρας την Λεβερκούζεν και ανέβηκε στην 6η θέση, που οδηγεί στο Europa League.

Ποιος είδε την Βόλφσμπουργκ στην «BayArena» και δεν την φοβήθηκε!

Οι Λύκοι πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους στη φετινή Μπουντεσλίγκα, διέλυσαν εκτός έδρας με 4-1 την Μπάγερ και έκαναν άλμα… Ευρώπης. Η ομάδα του Γκλάσνερ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας απόσταση 5 βαθμών από την 7η Φράιμπουργκ.

Η Βόλφσμπουργκ κρατάει γερά στα χέρια της την έξοδο στο Europa League, ενώ από την άλλη η Λεβερκούζεν έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Λειψία και να ανέβει στην 3η θέση.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές του Γκλάσνερ στο πρώτο μισάωρο δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν. Τελικά, στο 43’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Πόνγκρατσιτς μετά από εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ.

Στο 63΄ ο Άρνολντ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με τη βοήθεια της τύχης η Βόλφσμπουργκ έκανε το 2-0. Η μπάλα μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Άρνολντ κόντραρε στα σώματα και κατέληξε στα δίχτυα της Λεβερκούζεν.

Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Στρέφεν. Ο άσος της Βόλφσμπουργκ πήρε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Βέγκχορστ και έκανε το 3-0, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του, ενώ στο 75’ ο Πόνγκρατσιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4-0. Η Λεβερκούζεν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-1 στο 85’ με κοντινό πλασέ του Μπαουμγκάρτλινγκερ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Σ.Μπέντερ (46’ Ντράγκοβιτς), Βέντελ, Βάιζερ (46’ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Αρανγίς, Ντεμιρμπάι (65’ Αλάριο), Αμίρι, Μπελαράμπι (46’ Βιρτς), Χάβερτς, Ντιαμπί (74’ Μπέιλι)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Εμπαμπού, Πόνγκρατσιτς, Μπρουκς (82’ Νότσε), Ρουσιγιόν, Σλάγκερ, Άρνολντ, Στέφεν, Μπρέκαλο (65’ Γκίντσεκ), Βέγκχορστ, Ζοάο Βίκτορ

Sports in

Η UEFA έδωσε το «οκ» σε Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ

«Πράσινο φως» της UEFA σε Χιρόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νις για συμμετοχή σε Champions και Europa League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024