Το ποσοστό αύξησης που σημειώθηκε την Δευτέρα 1 Ιουνίου στις επικυρώσεις εισιτηρίων στα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ σε σχέση με την Δευτέρα της περασμένης εβδομάδας 25 Μαΐου ανήλθε σε 13,94%.
Το αντίστοιχο ποσοστό αύξησης χθες Τρίτη 2 Ιουνίου στις επικυρώσεις εισιτηρίων σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα του ΟΑΣΑ σε σχέση με την Τρίτη της περασμένης εβδομάδας 26 Μαΐου κινήθηκε στα επίπεδα του 28%
Συγκρίνοντας τα στοιχεία των επικυρώσεων της Δευτέρας 1ης Ιουνίου με τις επικυρώσεις της Δευτέρας 4ης Μαΐου (πρώτη ημέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων) το ποσοστό αύξησης ανέρχεται σε 104%.
Σε σχέση με τον Ιούνιο του 2019 οι επικυρώσεις εισιτηρίων παραμένουν μειωμένες σχεδόν κατά 50%.
Δευτέρα 1/6
Επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ: 931.876
Δευτέρα 25/5
Επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ: 817.900
Τρίτη 2/6
Επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ: 997.061
Τρίτη 26/5
Επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ: 776.915
Δευτέρα 4/5
Επικυρώσεις σε όλα τα μέσα μεταφοράς του ΟΑΣΑ : 457.574
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.