Αποφασίστηκε και είναι οριστικό, το ΝΒΑ επιστρέφει! Με ψήφους 29-1 οι ομάδες της λίγκας ψήφισαν υπέρ του να ξεκινήσει η σεζόν και πάλι τον Ιούλιο και μόνο οι Μπλέιζερς ήταν αντίθετοι .
Το πλάνο λοιπόν τονίζει ότι το πρωτάθλημα θα επιστρέψει στις 31 Ιουλίου, θα έχουμε 8 ματς κανονικής διάρκειας και στην συνέχεια πλέι οφ. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Ορλάντο, τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και θα πραγματοποιηθούν σε 3 γήπεδα.
Οσο για τις ομάδες που θα λάβουν μέρος, οι 13 αναμένεται να είναι από την Δύση και 9 από την Ανατολή.
Η προετοιμασία των ομάδων ξεκινάει στις 30 Ιουνίου με τις ομάδες να ταξιδεύουν στο Ορλάντο στις 7 Ιουλίου. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε ότι η free agency αρχίζει στις 18 Οκτωβρίου και λέγεται πως για τη νέα σεζόν η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου, με πιθανότερη ημερομηνία για την έναρξη της σεζόν 2020/21 είναι αυτή της 1ης Δεκεμβρίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 72-68 από την Εστουδιάντες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup – Παράπονα για τη διαιτησία για το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στη Σπυριδοπούλου λίγο πριν το φινάλε.
LIVE: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:05 την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς εκπροσώπησαν την Εθνική πόλο των Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Ουγγαρία (23/1, 18:00).