Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Η ΑΕΚ θέλει τον Χάντσκο»

«Η ΑΕΚ θέλει τον Χάντσκο»

Ο Ιλια Ιβιτς φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 22χρονου μπακ, που ανήκει στην Φιορεντίνα αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Σλάβια Πράγας.

Την περίπτωση του Σλοβάκου αριστερού μπακ της Φιορεντίνα, Νταβίντ Χάντσκο, φέρεται να εξετάζει για την ΑΕΚ ο Ιλια Ιβιτς, όπως αναφέρουν σχετικά τα ρεπορτάζ στη χώρα του 22χρονου.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού μπακ, ο οποίος ανήκει στην Φιορεντίνα, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Τσεχία με τα χρώματα της Σλάβια Πράγας.

Ο υψηλόσωμος άσος (1.88μ.), παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο κέντρο της άμυνας.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 18 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.397 λεπτά συμμετοχής, ενώ το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο Χάντσκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζίλινα, αλλά το 2018 πήρε μεταγραφή στην Φιορεντίνα, που είδε στο πρόσωπό του ένα πρότζεκτ για το… μέλλον.

Ο 22χρονος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας, έχοντας 12 συμμετοχές με 1 γκολ. Εκτός από την ΑΕΚ, για την περίπτωση του νεαρού μπακ φέρεται να ενδιαφέρεται και η Γκιμαράες.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι η ιστοσελίδα «sport.aktuality.sk» ρώτησε τον ατζέντη του Χάντσκο για το ενδιαφέρον ΑΕΚ, αλλά και της πορτογαλικής ομάδας, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να δηλώνει «Δεν σχολιάζω μεταγραφικά σενάρια». Ωστόσο, η απάντησή του κρίνεται λογική, δίχως όμως να κλείνει καμιά πόρτα και ούτε να διαψεύδει επίσημα.

Only in

Η Ε.Ε. πιέζει για το 40% στα ΔΣ των εταιρειών

Η οδηγία της Ε.Ε. απαιτεί τουλάχιστον 40% γυναικεία εκπροσώπηση στα διοικητικά συμβούλια των εισηγμένων εταιρειών μέχρι το 2026

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024