Την περίπτωση του Σλοβάκου αριστερού μπακ της Φιορεντίνα, Νταβίντ Χάντσκο, φέρεται να εξετάζει για την ΑΕΚ ο Ιλια Ιβιτς, όπως αναφέρουν σχετικά τα ρεπορτάζ στη χώρα του 22χρονου.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του νεαρού μπακ, ο οποίος ανήκει στην Φιορεντίνα, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Τσεχία με τα χρώματα της Σλάβια Πράγας.

Ο υψηλόσωμος άσος (1.88μ.), παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στο κέντρο της άμυνας.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει συνολικά 18 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.397 λεπτά συμμετοχής, ενώ το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Ο Χάντσκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ζίλινα, αλλά το 2018 πήρε μεταγραφή στην Φιορεντίνα, που είδε στο πρόσωπό του ένα πρότζεκτ για το… μέλλον.

Ο 22χρονος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σλοβακίας, έχοντας 12 συμμετοχές με 1 γκολ. Εκτός από την ΑΕΚ, για την περίπτωση του νεαρού μπακ φέρεται να ενδιαφέρεται και η Γκιμαράες.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι η ιστοσελίδα «sport.aktuality.sk» ρώτησε τον ατζέντη του Χάντσκο για το ενδιαφέρον ΑΕΚ, αλλά και της πορτογαλικής ομάδας, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να δηλώνει «Δεν σχολιάζω μεταγραφικά σενάρια». Ωστόσο, η απάντησή του κρίνεται λογική, δίχως όμως να κλείνει καμιά πόρτα και ούτε να διαψεύδει επίσημα.