Ρέθυμνο : Βρήκαν σπασμένα από πυροβολισμούς τα τζάμια σχολείου
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό
Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο λύκειο – εξεταστικό κέντρο της Επισκοπής Ρεθύμνου, όταν οι καθηγητές διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν πυροβολήσει τα τζάμια του σχολείου.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και την αστυνομία η οποία αναζητά τους δράστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό, χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί ποτέ οι δράστες.
- Νότια Αφρική: Σύγκρουση μικρού λεωφορείου με φορτηγό – Νεκροί 11 μαθητές
- Βόλος: Συνελήφθη 40χρονος που χτύπησε την 27χρονη σύντροφό του
- Ρωσία: «Ο Τραμπ θα έμενε στην παγκόσμια ιστορία αν οι ΗΠΑ έπαιρναν τη Γροιλανδία» λέει το Κρεμλίνο
- Ρέτσος για τον «τελικό» με τη Λεβερκούζεν: «Η Μπάγερ θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα θορυβώδες γήπεδο»
- Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνεται ασπίδα κοινωνικής αλληλεγγύης
- Άλλη μια μάχη με τον βρετανικό Τύπο; Ξανά στα δικαστήρια ο πρίγκιπας Χάρι


