Πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, σήμερα Τρίτη για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας).
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα των Εξετάσεων, την Πέμπτη 18 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα), που είναι επίσης μάθημα Γενικής Παιδείας.
Από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας.
Χθες, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων διαγωνίστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ κλήθηκαν να αναπτύξουν τη σχέση τους με την ανάγνωση βιβλίων και τον ρόλο της στη γενικότερη διαχείριση του προσωπικού τους χρόνου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ΕΠΑΛ:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.